Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Το ΥΠΠΑΤ βάλθηκε να διαλύσει την ΟΜΣΕ ????????



Αγαπητέ πρόεδρε της ΟΜΣΕ και καλέ  μου φίλε Βασίλη.
Μαθαίνω από έγκυρη πηγή δυστυχώς, ότι το Υπουργείο προχώρησε ώστε  να διακόψει τη χρηματοδότηση του γραφείου της ΟΜΣΕ, βγάζοντάς την έξω από τον κανονισμό. 

Ο λαός μας λέει …όπου καπνός και φωτιά…
Φαίνεται πως δεν ήταν τυχαία κάποια γεγονότα και κινήσει ς που επισημάνθηκαν μετά το πέρας της γενικής μας συνέλευσης και σίγουρα δε με εκπλήσσει η στάση του Υπουργείου,  που έχει ήδη δείξει με το νόμο 4015 τις προθέσεις του. Ο αγροτικός συνδικαλισμός πρέπει να πάψει να υπάρχει κι οι μελισσοκόμοι πρέπει να μείνουν χωρίς φωνή. Ενοχλεί η φωνή της ΟΜΣΕ, ενόχλησε το ότι ακούγεται μέχρι τις Βρυξέλλες, ενοχλεί το περιοδικό…. Αλήθεια, αν κλείσει  το γραφείο της ΟΜΣΕ και σταματήσει η έκδοση του περιοδικού, ποιος ωφελείται;

Η δική σου στάση είναι που με εκπλήσσει κύριε Πρόεδρε! Γιατί δε μιλάς; Γιατί δεν καταγγέλλεις; Τι σου φράζει το στόμα; Δεν είναι κάτι που μπορεί να  το σηκώσει ένας μοναχός του αυτό! Εκτός και αν εσύ φοράς ωτοασπίδες και δεν πληροφορήθηκες τίποτα.

Έχω το τηλέφωνό σου κύριε Πρόεδρε κι έχεις το δικό μου και θα μπορούσα να στα πω σε προσωπικό επίπεδο και να ξεθυμάνω αλλά αυτή η συζήτηση  δεν είναι προσωπική πρέπει να γίνει δημόσια γιατί αφορά όλο τον κλάδο μας. Αν πραγματικά το Υπουργείο έχει διακόψει τη χρηματοδότηση του γραφείου κι έχει κηρύξει πόλεμο στους μελισσοκόμους, πρέπει να μιλήσεις δημόσια, όπως κι εγώ δημόσια σε προκαλώ να το κάνεις.

Πες μας αν είναι αλήθεια και πες μας γιατί δεν μιλάς.  Μας το οφείλεις!
ΚΑΝΤΟ  ΛΟΙΠΟΝ
Για να μην πάει το μυαλό μας αλλού.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ανικανότητα του στο μεγαλείο της...ενώ ΞΕΡΕΙ εδω και καιρό τι παίζεται πετουσε λασπη αριστερα και δεξια...ποσο λίγος αποδειχτηκε, οπως τους πολιτικάντηδες που μας διοικουσαν τοσα χρόνια...εμεις όμως τους ψηφίζαμε και τους εκλέγαμε...

Ανώνυμος είπε...

δεν πειραζει να ξεπατωθεί ολόκληρος ο μελισσοκομικος κλάδος όπως βεβαια και πολλοί άλλοι κλάδοι και μάλιστα αρκετοί συνάνθρωποι έλεγαν _καλά τους κάνουν_ αλλά αυτές οι καρέκλες είναι αρκετά μαλακές και αναπαυτικές,κλεινοντας το στόμα θα κάτσουμε λίγο ακόμα.

IxNiLaTiS είπε...

Το να κλείσει το περιοδικό λίγο μας κόφτει ... την άλλη μέρα το έχουμε κάνει σε ηλεκτρονική μορφή (pdf ή ιστοσελίδα) και μάλιστα θα είναι για όλο τον κόσμο δωρεάν.

Από την άλλη βλέπω ότι οι μελισσοκομικοί σύλλογοι δε λειτουργούσαν και η ΟΜΣΕ δεν αντιπροσώπευε κανέναν ...
Ίσως αν κλείσει και δημιουργήσουμε κάτι νέο, να είναι πολύ καλύτερα ...

IxNiLaTiS είπε...

Πάντως αν το υπουργείο θέλει να κλείσει την ΟΜΣΕ, σίγουρα αυτό δεν το κάνει γιατί ξέρει ότι η ΟΜΣΕ είναι άχρηστη, αλλά γιατί κάτι πονηρό έχει στο νού του. Ισως φοβάται τις αντιδράσεις μας δε κάτι που μας ετοιμάζει ...